SwanlakePromenad till skolan. Nu har jag ungefär megamycket att göra. Uppdaterar er om mitt liv lite senare.

hufvudstaden

Godmorgon!

Sitter och dricker citronté och måste göra mig iordning lite snart, för om drygt en timme tänker jag hoppa på tåget tilll Stockholm. Ska titta på marathonlöpare, gå i affärer (shooooppa!) och umgås med min moder. Jag har dock lite problem... Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Hehe. Aja, det löser sig nog. Or else I will be naked.

Vi hörs senare! Ha en himla trevlig lördag!

Maja min maja min bittska lilla piraya (nej då, inte så bitsk inte)

 

Du är en människa som jag blir så glad av att träffa. Du är unik och modig. Idag fyller du år. Hela 17 år.
Vi brukade cykla hem till mig efter skolan och äta marmeladmackor när vi var "små". Tiderna förändras men du finns kvar! Grattis min vän!


coco

 

snygg tjej, bra låt, cool tjej? ja ja ja!

.


when I see we made it through another day

pluggade franska, men kände att min hjärna gick på nödenergi så jag beslutade mig för att vänta in maten framför datorn istället. det är ett par hektiska dagar, och det händer en massa, jämt. t.ex. hade jag sammanlagt fyra timmars prov idag.

ska därför äta ugnspannkaka, pluggaplugga och sen somna framför tvn.

och aldrig låtsats, bara chansatIgår var det här första stoppet.Johanna och Anna var en del av mitt sällskap. Vi väntar på mat.Mat.Nästa stopp. Så många oerhört talangfulla.Luftpaus. Anna berättar något intressant.Musik.Ballongdjur och té. Som ett konstverksnamn, ungefär.

Kom hem med två stycken klädesplagg också. Som hittat! Det var några skymtar av en perfekt fredagkväll.

om jag var en bok

Jag sitter på bakgården av ett café alldeles ensam. För att jag vill. För att döda tid. Dricker latte ur en stor, vit kopp med tillhörande assiett. Koppar är så oerhört mycket finare än glas när man ska dricka varm dryck.  För att se upptagen och inte alldeles bortkommen ut läser jag en bok som jag nyss lånade på skolans bibliotek. Det var titeln som avgjorde bokvalet. Så lagom melankolisk och knäpp. Kaffet har kallnat. Jag inser att jag inte kan dricka skummet utan sked, så jag går in och hämtar en. Kanelen på toppen av skummet får mig att tänka på gröt. På sistadageninnanlovetdagar, vilket är enda gången jag är nära gröt. Snart blåser jag bort. Men inte än. Några byggarbetare vid huset bredvid diskuterar golv. Jag funderar på annat och önskar att jag visste hur man ser cool ut även fast vinden gör att håret hamnar i munnen och när kaffet rinner ner på hakan när man försöker dricka skummet med skeden. Jag har faktiskt aldrig tyckt om vind. Lutar jag mig bakåt får jag solen i ögonen. Solen tycker jag om.


la valse d´Amelie

Ett litet kvällsinlägg innan jag ska sova.

Idag har det varit onsdag. Jag brukar ju inte gilla onsdagar, men på sistone har de blivit bättre. Dagen har innehållit ganska mycket. Skola, sång, rep, matlagning, träning och plugg. Nu sitter jag här och har ångest över att jag inte pluggar, fast jag nyss kom fram till att jag inte behöver göra det. För jag hinner göra det imorgon. Men, ångest var väl att ta i. En obekväm känsla iallafall.
Jag ser fram emot fredag. Inte för att det väntas två skolfria dagar. Nej, jag ser fram emot fredagkvällens planerade nöje. Konserter i flertal står på schemat. Peppat!Nattlig parisisk musik för er.
För att jag letade efter något fantastiskt, fint och franskt.

fett värtAtt sluta skolan klockan tolv när man förväntade sig att sluta några timmar senare var ju väldigt kalas. Eller som Anna skulle säga "fett värt!". Det resulterade i en perfekt lunch på Wickmans, för att liva upp en regnig tisdag. Just nu öser det ner, men det tycker jag bara om. Så länge jag inte ska vara ute. Vilket jag ska. Om ett par timmar, för då är det...

... Vårruset! Japp, ikväll ska det springas. Nu håller vi tummarna för att regnet håller sig borta och att jag tar mig runt hela banan ute större skador.

förhoppningar och regnbågarFrukost.

Helgen var en blandning av moln och.. nåt annat. Kanske nåt sånt här.

Nu har jag precis skrivit lite på ett geografiarbete och inväntar nu en fin vän.

Adjö!

ooh vilken härlig dag

Har haft en så himla bra dag. Strålande!

Mattelektionen spenderades med en mycket mera trevlig bok liggandes på en gräsmatta, och efter ett lyckat nationellt prov fyndade jag ett par klädesplagg sådär alldeles jättebilligt. På sånglektionen höll jag på att förgås av värmen, men det gjorde jag inte. Det var tur, för då hade jag missat kvällens alldeles strålande estetshow.

Man kan säga att jag är en stolt vän. :')

Så ska jag ju till och med se den imorgon också, med skolan. Inte mig emot. Känner dock att jag behöver chilla ner lite nu. Ja, klockan tickar på...

Hejs.


prästkragar

 

Outside school, häromdagen.

Klänning H&M, solglasögon Lindex, uråldrig tröja.

det ekar över hela staden

 

Idag var det ungefär hur himla supervarmt som helst. Det firades med glass i solen! Nästan världens godaste glass var det också.

 

Anna och jag låg på en gräsmatta mitt i stan. (Där folk nog inte är så vana att se folk ligga o äta glass.) Väldigt mysigt!

Sedan begav jag mig till kören, och efter det blev det också en springtur. En totalt oplanerad sådan, men min mamma drog med mig...

we are shadows


and I wonder wonder who wonder who who wrote the book of love

Hej, här kommer en uppdatering från en mycket trött tjej.

Jag drack nyss en kopp té. Kände mig fortfarande alltför trött så nu ger kaffebryggaren ifrån sig sitt karismatiska ljud. Jag är trött eftersom jag vaknade kvart över sju i morse och sen dess har jag repat och haft körkonsert. Jag sjöng ett litet solo, och det gick nog ganska bra. Jag behöver bli pigg för om en halvtimme får jag besök av tre tjejor. De kanske skulle må bättre av att se mig i något annat än mysdress och oborstat hår. Jag behöver nog skynda mig lite grann.

På min mobil finns väldigt fina bilder. Men jag hittar inte sladden så att jag kan lägga in de här. Det är synd. Om ni var en sladd, var skulle ni lägga er? Typ.

Nu ringer min väckarklocka. Min lilla powernap blev inte av.
i´m alive

Jag köpte ett nytt té idag. Det var ett bra köp. Sitter för tillfället och surplar i mig dessa ljuvliga droppar.
Annars är jag lite stressad. Jag har en del att ta tag i.
Som skolarbete.
Städning.
Packning.
Planering.
Så kan det vara.
Adjö.


Valborg


Igår var det Valborg och det firades hela dagen med mina underbara vänner. På dagen hade vi picknick i det gröna och när det började närma sig kväll gav vi oss ut mot landet för att grilla grillspett och marshmallows, dricka snygga drinkar, dansa, se på raketer och ha det kalas. Askalas.

RSS 2.0