take me to a show take me to a disco take me back home leave me all alone

 
Detta är ett typexempel på ett mycket ointressant inlägg jag bara skriver för att jag inte har något bättre för mig för tillfället.
 

Hej ni trogna läsare, vänner och främlingar!
 
Hemma med feber för tredje dagen i rad. Trodde jag var frisk, så kollade jag nyss och termometern visade 38.0. Wtf. Har bestämt att det här är sista sjukdagen iallafall, för i helgen väntar massa julbestyr jag vill och måste ta del av. Luciaövning, julbak x 2 och sälja bullar på julmarknad står på schemat.
 
Idag missade jag SACO-mässan. Det är synd. Kanske missade att bli jätteinspirerad till att bli typ agronom. (haha, sa det till pappa, hans svar: "matilda, jag lovar att du inte skulle passa som det.") I onsdags trotsade jag dock febern och var med på vår körkonsert som var jättekul!! Ville typ gå ner från scen och gråta lite efter mitt solo för jag tyckte det gick så dåligt hehe, men sen blev jag glad igen!
 
Jag bakade en kladdkaka för en stund sen. Tänkte att det är bra för en febrig kropp. Annars har jag kollat på serier, (bl.a. "Jakten på det perfekta livet" på svt eftersom jag tycker om Hanna Hellquist så. himla. mycket!!!), pluggat, försökt städa rummet (syns ingen skillnad) och börjat läsa sista delen av 1Q84.
 
Jag saknar mina vänner. :((((
 
Jaja, nu ska jag duscha eller städa klart rummet eller äta mer kladdkaka.
Trevlig helg på er mates.

and my heart would forget it´s made of glass

 

och det skulle ju va dansdansdans

Livet är märkligt. Helgerna är festliga och denna höst slutar inte att förvåna. Det är underligt hur många känslor som kan passera kroppen på en dag. På fredagen kommer frågan och ett svar formas. Nästa kväll presenteras jag som hans, jag känner ingen alls men de nya människorna blir en naturlig del av min lördagsnatt som består av drycker, skratt, lekar, nattbussar, händer, läppar. Och när klockan är mitt på dagen på söndagen snurrar det till i huvudet och jag inser att jag inte ätit på tjugofyra timmar. Och addera till detta dygn lite jobb, förvirring och lite tårar. Går hem, äter och tänker att visst är livet märkligt men himla levande.

and all I wanna do is ride bikes with you and stay up late and watch cartoons (and besides you´re probably holding hands with some skinny pretty girl that likes to talk abous bands)

Fin dag idag. Börjar få tillbaka en sån där förväntande, pirrig känsla. Roliga sånglektioner och mysig cafétimme med moder och broder. Längtar till juletider, och har redan i förra veckan druckit glögg hela två gånger. Annars övar jag sångstämmor, pluggar kanske för lite och botar höstmörker med choklad och ny ljusslinga i mitt rum. Fint det. Nu ska jag läsa nylånad biblioteksbok och sedan vakna upp till onsdag.
 

hello november

Och så var lovet nästan förbi. Sitter och är typical me genom att dricka té och läsa bloggar. Har en sån där dum känsla när man är alldeles fylld av inspiration men inte vet var man ska göra av den. vad är det som vill ut? en tavla? en bok? ett nytt rum? Typ så.
 
Ikväll ska jag äta middag hos min farfar och om livet vill mig väl så kanske det blir lite dans på det.
 
Ha en trevlig lördag mates.
 
Ofixad flicka med mörpålivet-min.

RSS 2.0