jag minns vad jag minns och jag har glömt vad jag glömtIdag har jag sett Billy Elliot med mina konfirmander, vandrat hem i iskyla, ätit keso till middag, liknats vid Platon och skickat in val inför nästa år.

Här är finaste låten.

Jan. 28, 2012

Idag är en lördag då jag trivts bra med att inte ha några specifika planer och tog en lång joggingrunda och skrev lite på en uppsats jag faktiskt är intresserad av att skriva, lagade nytt recept till familjen och såg harry potter i sängen.  

några londonögonblick


livstecken

Har varit en ganska ointensivt intensiv vecka och inte mycket till dataslöande. Idag var det skola som vanligt. Efter det hängde jag på biblioteket ett par timmar (börjar bli stammis) och sedan tog jag en vaccinationsspruta! Ska nämligen fly landet om ett par månader. När jag kom hem fick jag ett städryck som jag gått och väntat på senaste veckan. Det var verkligen på tiden, må jag säga.

Gårdagens - Blev träffad av en boll på idrotten. Tre gånger. I huvudet. Som Rebecca sa "Två gånger kanske är normalt, men tre..?"

Imorgon är det återigen fredag och jag tänkte börja den på ett lite annorlunda sätt. Kulkul.


 

För er som jag inte träffar dagligen - I´m a redhead nowadays.


sthlm gospel
Sthlm gospel i lördags. Att sjunga en hel dag med 1100 människor var väldigt roligt och tröttsamt och härligt.

found myself in the city near picadillyHello darlings! London was AMAZING. Massa lyckorus och gatstrosande och engelska frukostar och ett par panikattacker. Ett londoninlägg kommer senare.

Idag har jag haft en attgöralista som jag knappt är färdig med än.

england


 

Så, imorgon åker jag till London över några dagar. Hörs när jag kommer hem. Puss hjärtan.


rêve

Ikväll, återigen.
Det mörka försöker dansa bugg till technomusik i mitt vinterhjärta.


 


sista lovdagenDen här boken lånade jag av Anna igår och läste ut på samma kväll. Himla bra och rolig, läs den!

Idag har jag, som jag så fint uttryckte det på twitter, genomgått drastiska ytliga förändringar. Men det får ni inte se än! Sedan har jag även hunnit med att träna lite och sånt därnt.

my afternoon


magiskt, men tragiskt

I lördags svävade jag in i nattklubbsdimmorna tillsammans med en god vän. Det var kul och knäppt. Igår mådde jag lite sisådär. Känslomässigt ostabil må jag säga, för till råga på allt annat så dog mitt marsvin i natt.

Jag tänkte tipsa er om att lyssna på det här för att det är så himla bra och fint.

Nu har jag nyss ätit frukost (ägg, kiwi, macka, kaffe, om ni ville veta) framför ett par avsnitt av Vänner. Vännerboxarna lär ju ha varit bästa presenten. Idag ska jag träffa ett par fina vänner. Bäst.

adertonToday was my birthday. Älskar att fylla år! Dagen började med frukost på sängen samtidigt som jag läste Jonas Gardells twitterbok som jag fick. Efter det åkte min mor och jag in till staden för att shoppa. Köpte två klänningar som jag trånat efter i flera månader. Sedan fick vi stresshandla och stresslagamat. Sedan kom lite släktingar på tacosmiddag och sådana trevligheter. Nu försöker jag chilla ner lite med hjälp av lite te och lite softish musik.

Har fått flera kalasfina sms och gratulationer och till och med blogginlägg till min ära av min fina vänner så jag måste säga att JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER. Ni är så jädrans fina.

snart slutar alla sånger spela


Såhär ser jag ut just nu. Skämt. Här var jag pepp inför nyår. Johannas reflexväst hänger i bakgrunden. Vill du ha tillbaka den kanske? Haha.
Just nu är jag inte lika snygg och sitter här och äter kladdkaka. Idag har jag mest slösat bort mitt liv och målat en tavla. Jag har en dag kvar av mitt liv som sjuttonåring.

birds fly over the rainbow, why then, oh why can´t I?

 


nyårsafton

 

Gårkvällen var himla lyckad. Massa skratt och trevligheter med underbara människor. Vi åt middag, stod på torget vid tolvslaget, kramades och körde klassiska festspel. Kvällens låt blev definitivt den här. Den låten blev också 2012s första låt. För att höra mer om den historien och om nyårsafton, gå in på Mias blogg (och skrolla ner lite). Det är hon som gjort den sista bilden också.

Idag kände jag mig såhär. (inte som en apa, utan jag kände för att göra ingenting). Men  istället blev det lite kalas hos min kusin som fyller år och lite jobb.


RSS 2.0