270211

Hej Söndag.

Idag har jag kört bil, städat och fikat med Johanna. Det var mysigt. Nu är jag mätt och har nog en lätt släng av söndagsångest.

   

Ungefär såhär såg vi ut dagen till ära.

Imorgon är det tillbaka till skolan.

Hejdå.

Teddie

Lördag kväll klockan elva och jag är nyss hemkommen från en liten släktmiddagstjosan. Andra partar järnet, men jag hade det ganska mysigt jag med. Nu lyssnar jag på Ted Gärdestad av den anledningen att när pappa väckte mig i morse gav han mig en bok med ackord till alla hans låtar. Det var snällt. Så nu ska jag lära mig dem. (Och massa apkonstiga ackord...).

God eftermiddag

 

Haha, alldeles naturlig pose och sådär, yes.

Såhär ser jag iallafall ut när jag om cirka 35 minuter beger mig till stan för middag och bio med samma två människor som jag spenderat senaste dygnet med. Det dygnet har varit fyllt av film, sconesbakande och lite musikskapande sådär halv tre på natten.

Kjolen är från Zara (dock inköpti Frankrike), resten skulle jag sätta H&M etikett på.

Skor



Jag är fasligt sugen på att köpa nya skor. Och att snön smälter lite grann så att man kan använda dessa ljuvliga skor också. Åh.

(1:an och 3:an är från Asos, 2:an och 4:an är från Nelly.)

240211

 

Gör mest ingenting, letar inspiration och njuter av att vara ledig. Ikväll kommer två goda vänner på besök!

16.00

Igår var bra men lite för överdrivet kallt. Idag har jag bland annat bakat pizzabullar.


15.21



Himla trevligt när man går ut till brevlådan med en känsla av att idag så kanske SOLO ligger där, och så gör den det! Perfekt tidsfördriv såhär en ledig måndagseftermiddag.
Ikväll åker jag ut till en vän för att spendera natten där för att sedan bege oss lite längre norrut och tillbringa tisdagen i skidbackar.

Älskvärd låt


Skridskor

Idag har jag varit ute på isen och åkt skridskor. Långfärdsskridskor, 8 km. Det trodde man ju knappast om mig! Förutom att jag nästan frös fingrarna av mig i början så var det ganska trevligt. Känns bra att utnyttja vintern lite grann, och göra skäl för namnet sportlov. På tisdag blir det ju skidor också! Nu ska jag äta hemmagjord pizza.

Bara dansa

Hon tände en cigarett. Fyllde lungorna av röken och försökte få den att fylla hennes medvetande. Musiken räckte inte till. Den fyllde bara henne till ungefär hälften. Så hon höjde volymen. Med ett glas i ena handen och cigaretten i andra tog hon ett par trevande danssteg. Ingen såg henne, för hon var alldeles ensam. Hon skulle dansa bort tankarna. Låta musiken fylla henne helt och låta kroppen göra vad den ville till dess att inga känslor fanns kvar. Bara dansa.


Breakfast at Tiffanys

 

Jag funderar på att se en av mina favoritfilmer ännu en gång.

22.32

Hej.
Jag är väldigt trött. Men det finns tydligen viktigare sätt att fördriva en kväll med än att sova. Saker som att läsa bloggar, prata med vänner på internetsätt och lyssna på fin musik. Sånt man vill göra efter att ha gjort en massa andra saker hela dagen.
Imorgon är det fredag.
Hejdå.


Mat

Idag har jag lagat ihop två saker jag aldrig gjort förrut.

 

Vit varm choklad. Det blev helt okej gott.

 

Skaldjursbulgur. Det blev megagott.

Åh Romeo

 
 

Tänk om man faktiskt pratade såhär, i nutid.


Eiffeltornet

 

Hemmasydd kjol och Ginatricot tröja.

Ikväll har jag varit på megabra estetshow. Fantastiskt duktiga!


21.54

Äntligen sitter jag vid datorn. Känns som länge sedan. Igår var jag alldeles för upptagen av skola och träning. Igår gjorde jag också en lista. En lista med mål för veckan. Den innehöll bland annat att vara en duktig bloggare. Det ska bli av.

Just nu tittar jag på cabaren som vi gjorde förra året. Haha, som det var alltså...
Idag tänker jag inte bjuda på en outfitbild, men jag kan måla upp en bild för er: Tights, randiga knästrumpor, blåa duntofflor, tjocktröja med en uggla på, kofta över det. Alldeles otroligt fashionabelt. Alldeles på grund av min förmåga att frysa i alldeles vanliga temperaturer.

Förövrigt känns det som att det har gått mycket mer av veckan än bara två pyttesmå dygn. Om man ska tänka positivt så är det ju bara tre pyttesmå (kolosalt långa) dygn kvar till helg och lov.


How to make lösanga

Vänner, film, matlagande och mys fyllde lördagskvällen och natten. Och ja, vi lagade lasange...


13.52

Igår var det Mimmis födelsedagsfirande och det var väldigt trevligt och roligt. Tack och grattis Mimmi! Nu har jag lekt med några småbarn och är übertrött, så jag funderar på att sova en stund eller två. Ikväll ska jag och Mia till Johanna för myskväll. Det blir nog alldeles jättetrevligt.

Vänner är som potatisar, de dör om man äter upp dem


Dagens

Dagens bra: Jag slutade klockan tolv.
Dagens dåliga: Jag hade sånglektion tre timmar senare. Fram och tillbaka..
Dagens ignorans: Matteboken
Dagens träning: Off to yoga om cirkus en timme!
Dagens bästa: Min svenskauppsats. Faktiskt, så är jag lite stolt.
Dagens jobbiga: Jag förstår mig inte på min webcam. Nu får ni inte njuta av snygga bilder på mig.


.

Det är lite jobbigt när man verkligen vill blogga, men inspirationen inte vill komma. Jag hoppas att ni inte försvinner helt på grund av såna här svackor. Det vore tråkigt.

Oftast när jag ska till att skriva nånting, när jag egenligen inte har någon inspiration blir det bara vemodigt och wannabepoesi.

För tillfället lyssnar jag på någon annans musiklista, fryser om fötterna, läser bloggar och skjuter upp plugg. Och så funkar det inte att lägga in ett youtube klipp. Så det blir en länk.


Jag önskar ibland..

... att jag levde i en annan tid
... och att jag hade mera tid.
... att livet var lite som någon av mina favoritbloggar.
... att folk kunde vara lite mer förstående mot alla.

Nu ska jag, och resten av Sverige, se på tv. Hej svejs.

Lite helg

Igår var jag i huvudstaden! Det var väldigt trevligt. Jag såg Romeo & Julia. Det var himla fint och väldigt duktiga sångare och dansare o sånt. Bra, bra, bra. Under dagen fick jag lite kläder köpta också. Woho! Bl.a. en klänning för ynka 99 riksdaler! I am the fyndare, big time. Och så åt vi middag på en thairestaurang, mycket gott.
Ja, det var ungefär gårdagen.
Idag ska jag på lite födelsedagsfika hos min moster, och så bör jag städa lite. Hm.


Mia, min Mia




Det här är en person som får mig att le och skratta varje gång jag träffar henne. Hon passar ypperligt i röda läppar och i kappa med samma färg. Hon har alltid något roligt att berätta och hon är sådär härligt tokig. Hon sjunger som en ängel och skriver söta brev som förgyller min vardag. Hon är väldigt, väldigt bra helt enkelt.

RSS 2.0