I dare


lyckan när man hittar sin röda basker som var bortaBuhu, mina strumbyxor gick sönder. H&M från topp till tå, nästan.

Tre frukostar1. Mackor med ost och skinka, mjölk.
2. Filmjölk, flingor, rostat bröd (marmelad, ost), té.
3. Filmjölk, müsli, banan, té, äppeljuice.

gråa moln närhelst jag tittar opp

Hej bloggläsande individer!

Skulle gå ut o springa för kanske en och en halv timme sen. Hade satt på mig träningskläder och satt i hörlurar i öronen när jag hör att det åskar. Tänker att jag kanske kan springa ändå, det regnar ju inte. Så jag tar på mig skorna, öppnar dörren och möts av världens regnskur. Det blev ingen springtur. Jag tänkte att om jag inte blåser bort och landar på sydpolen eller träffas av blixten så skulle jag få typ lunginflammation. Inte värt det.

Så jag gjorde några situps och tog en varm dusch istället.Jag hade ingen som kunde fota mig idag, och jag ville inte ha ett bildlöst inlägg, heh.

sista sommarnatten

Igår var jag på kräftskiva med mina kalastjejer.Isabelle var snygg och gjorde iordning pajfyllning.Lite hejskålvälkomna!Blåsa pil. Jag var väl ingen naturbegåvning på detta kanske.
Sen var maten klar och den var väldigt fin och god.Fin sista sommarkväll.PARTYHATTAR.Sen blev det mörkt och té och efterrätt.Musikspelande.

(oredigerade bilder igen, det är fel på mitt redigeringsprogram)

there is something going on

Henrik Berggren spelar JUST NU i Stockholm, och där är inte jag. Det är ju lite sorgligt.
Denna fredagskväll ska jag istället spendera med några vänner, lite pizza, lite film och lite popcorn. Låter ju ganska bra det med.

Ha en bra kväll snyggingar!

trés fatigue

 

Var ganska död idag efter skolan. Lång dag med långa lektioner med för lite sömn i bagaget. Såhär såg jag ut iallafall!

Irriterande busschaufförer

 

Imorse när jag läste Gardell och drack kaffe på bussen.

Idag blev jag väldigt, väldigt irriterad på busschaufförer. Imorse när jag skulle åka fick jag inte åka på mitt vanliga busskort. Enligt busschauffören var det fel sort. Det har funkat förrut. Så jag fick istället betala. När jag i eftermiddags skulle åka hem så stannade inte bussen när jag hade tryckt på stannaknappen. Så jag fick gå av vid nästa hållplats och gå tillbaka med en väldigt tung väska.

Irriterande.

I am a dark star

 

Sitter på sängen, väntar och hoppas.
Idag blev det sommar. Jag som hade hoppats på höst.
Åkte massa buss idag. Det var mysigt, till större delen.

det blir alltid värre framåt natten


ett hallå i kvällstimme

Godafton människor!


Igår kväll åkte jag ut till Lovely för en väldigt trevlig kväll och natt innehållandes glass, foto, musik och blåbärsdricka. Nu ikväll har jag och finfina Mia sett filmen Jag saknar dig, vilken var väldigt bra men oerhört sorglig. Som väntat.

Nu sitter jag med té, mackor och Harry Potter och förbereder mig inför en ny vecka.

Au revoir!

kräftisIgårkväll var det kräftskiva i förtrollat lusthus med åtta söta tjejer.

180811Jag kan inte redigera bilder överhuvudtaget för tillfället. Så nu får det bli såhär. Tycker det är lite kul att själv kunna gå till baka i arkivet och kolla på mina egna klädnader, så det blir lite sånt ibland.

Första riktiga skoldagen idag. Gick väl utan större missöden. Lite nytt och lite gammalt i en ganska bra blandning.

om sjutton, sönderrivna strumpbyxor och stjärnor

Idag är det sista dagen på sommarlovet. Sommaren 2011. Sommaren som 17.

Aldrig förr en sommar så levande. Jag har levt festivalliv. Sett fantastiska artister som fått mig att skrika, hoppa, dansa, skratta, sjunga och vilja gråta. Sprungit på gator i natten, legat i hängmatta och filosoferat om livet, gråtit, sett solen gå ner och sedan gå upp igen och leva i en nonstopfest.

Varit i en del av Frankrike som känns som ingenstans och överallt. Där pratade jag om de djupaste av livets frågor med främlingar på ett språk som inte är mitt eget. Legat i en säng med bästa filosofvän och skrikit att vi hatar polacker samtidigt som vi river sönder strumpbyxor och dokumenterar att ”det är såhär det känns”. Efteråt har vi skrattat åt hur töntiga vi var, fast det faktiskt var så det kändes. Var vegetarian i en vecka, sjöng tre timmar per dag, sprang ut ur kyrkan i panik, hoppade i vattenpölar och lekte lekar.

Spenderade en vecka på landet. En underbar vecka med lantvägspromenader, båtturer, äta på altanen varje dag, läsa böcker i hängmattan och umgås med släkt.

Haft dagar då jag mest ville lägga mig under täcket och aldrig mera vakna, men samtidigt vetat att det ville jag visst.

Spontana fester och myskvällar, picknick i park med bästabästa vänner, kryssning med familj, sett vackra människor vara stolta och skrika ut sina budskap i prideparaden, sjungit allsång och haft lata hemmadagar.

Men aldrig förr så många nätter då stjärnor spelar så stor roll. Druckit vin under stjärnorna, legat på marken och pekat upp mot stjärnorna, suttit på sten och pratat under stjärnorna, sjungit om stjärnorna, kyssts under stjärnorna, hört finaste musikerna prata om stjärnorna och skrivit om stjärnorna.

Aldrig förr har så många låttexter bosatt sig i mitt hjärta, beskrivit mina känslor och gett mig mod.

Aldrig förr tänkt så mycket sjutton, 17, sjutton. Och aldrig så mycket ”allt är okej på en fredag”.

Jag är så obeskrivligt lycklig över att jag har så fantastiska vänner som har gjort min sommar så underbar.

Nu börjar hösten.

hundratusen ögon stirrar på oss, ingen serIgår: Bio och fika med vän. Idag: Frisören, jogging, skvallermöte.

another sunny day

 

Snygg-Frida och dagens frukost.

Är helt slut. Ögonen svider och fötterna har somnat. Men jag är ganska nöjd. Har nämligen spenderat hela dagen inne i Uppsala stad och shoppat. Vi började dagen med caféfrukost, och sedan blev det shoppingshopping. Nu är ett steg på vägen till att bli redo för hösten.


första andra tredje

 

Placerad på väggen i mitt rum finns nu mitt allra första aktionsfynd. 10 ynka kronor ropade jag hem den för. Nöjd! Gör sig rätt bra där bredvid dörren. I mitt framtida hem ska den dock hänga i badrummet.


omisskännligt gardellskt tonfall

 

Mötte upp mamma efter jobbet och gick till biblioteket. Tömde deras Gardellsortiment, ungefär. Underbar läsning väntar mig!

ett stilla regn

 

Sitter och tittar ut på regnet. Det är nästan översvämning utanför mitt hus. Plockar runt i rummet med en massa saker som inte hör någonstans till och som jag inte vet var jag ska ställa. Men det börjar arta sig så smått. Lyssnar lite på det här för att det gör regnet mysigt. Och kanske lite av det här.

what a glorious feeling

 

Från i lördags. Spontanmusikal på Stockholms gator i regn. (Gissa vilken låt!) Matchande skor som bildar stjärna och sist lite hemgång mitt i natten.


Jag gillar

picknickar, baskrar, té, loppisar, klänningar, muggar, Håkan Hellström, bloggar, frukost, livemusik, kalendrar, välklädda pojkar, hösten, Frankrike, burkar, naturgodis, caféer, festivaler, nya frisyrer, glasögon, lantvägspromenader, anteckningsblock, raggsockor, planer, porslin, läppstift, gitarrer, gatumusikanter, böcker, lov, impulsivitet.

festen är över, festen är över oss

De senaste dagarna och kvällarna har fyllts av spontana äventyr hit och dit. Absolut jättekul och absolut väldigt mysigt. Det har varit bio o pridefestival o fest o sovaövernätter. Vad som lockar mest nu är soffa och film och dator och myskläder och gå ut och springa. (eller, sistnämnda är väl tveksamt hur mycket det egentligen lockar)


and I´d smoke your cigarettes, so that i´m dying tooVärldens mysigaste eftermiddag.Världens trevligaste kväll.

Isarna
"Kyss mig så att nånting händer
Slå mig så att nånting blöder
Elda upp mitt hus, gör det ikväll
Så det finns nåt som glöder"

en liten hälsning

Hej och goddag vackra!

För tillfället befinner jag mig förhoppningsvis på Helsingfors gator. Strosar i affärer eller sitter på någon uteservering. Omger mig av familj och hoppas på en massa shopping. Hör folk prata finska gör jag ju troligtvis också.

Far över havet tillbaka till Sverige så att jag är hemma imorgon.

Hoppas ni har det underbart!

garderobsfyndJag älskar när man hittar snygga saker i släktingars garderober. Det här är mitt senaste lilla fynd ifrån mammas garderob. Känner att den här väskan och jag kommer att bli trogna följeslagare.

RSS 2.0