om senaste tidens bestyr

 
Första webcambilderna 2013, woopwoop.
 
Näst sista lovdagen har förflutit och jag har varit mer produktiv än någonsin på detta lov. Har bland annart varit hos frisören vilket är standard att göra strax innan en termin börjar. Jag har även: köpt färgband till min skrivmaskin, tagit spruta, lånat bok, köpt två par (!) träningsskor, bakat scones och sjungit.
 
Resten av lovet har förflutit i antingen extrem lathet eller till att fira något. Det har ju varit jul, nyår och min födelsedag. Fina vänner gjorde min födelsedag ultimat. Eller kvällen innan min födelsedag, rättare sagt. Det var nämligen finmiddag med fransk stämning och jag fick presenter.
 
Här är en bild på två av mina finaste några timmar innan jag fyllde nitton år:
 
 
Juste! Min mor fick att gå på afternoon tea av mig i present. Här är en bild från det:
Japp. En liten uppdatering om min tillvaro.
 
 
 
 

årsresumé 2

Tvåtusentolv har passerat. Året då jorden skulle gå under, men inte gjorde det. Året då jag varit rödhårig, vegetarian och artonåring. Och i och med dessa arton år fyllda har det även blivit ett år fyllt av festligheter. Krogar, hemmafester, födelsedagar och studentfester. Nya bekantskaper har skapats, vänskapsband har stärkts och andra försvagats och kanske försvunnit.

Det har varit mer av mycket. Mer gråt, mer stress, mer dans, mer hångel, mer tvivel och mer äventyr. Mer bilkörande, då hösten kantades av att jag skulle ta körkort. Vilket jag till slut lyckades göra och det är nog vad jag är mest stolt över detta år, eftersom det kändes så omöjligt där i början.

År tvåtusentretton känns skrämmande och spännande. Halva året kommer att präglas av att studenten är i antåg, medan andra halvan är totalt oviss. Den kan komma med vadsomhelst eller ingenting. Jag hoppas att jag kan vara gladare och känna mig säkrare på mig själv det här året. Det måste jag, annars kommer ingenting att fungera.

 

RSS 2.0