skåånsTraditionsenligt bakar jag scones till frukost när jag har lov.
Och så ska jag på kalas ikväll. På en måndag liksom.
Peppat!

hallå där


Söndagsmyser mest hela dagen. Började dagen ganska tidigt med lite jobbstädning, sen begav sig mamma och jag på hälso-, slöjd- och antikmässa i Uppsala. Fördrev eftermiddagen med chokladboll, hasselnötskaffe och Emil i Lönneberga (hahah). Och nu ikväll har jag varit i kyrkan på Last Night of the Proms konsert. Inte varje dag man gör sådant!

Nu --> té och mackor.

And I've sung a lot of songs


you are my inspiration

Ge mig inspiration!

Är det okej om jag byter namn till Lars Winnerbäck och lämnar in en text i det namnet istället? Han har redan tagit allt jag vill skriva.

Det här funkar ju inte.

Det här blir min text:

äiryonaoöethjknbbbbb,dmykjäujmz-drkknj mörkt å kallt å oislröthyboörgh ödkghjgbhsrbgbjgjsksk

Gonatt.

missisippi kan vänta, men inte jag

STRESS.

Inte en minut utan något att göra idag. Imorgon väntas veckans tredje prov och jag ska även fara iväg på läger. Har även varit på världens megajobbigaste träningspass ikväll. Det var bra, lite energipåfyllning och hjärnrensning. Nu ska min arma kropp få lite sömn.

Godnatt hjärtans.

Om ni behöver inspiration


Till Bloggexperten: Ska jag slänga in ett inlägg innan läggdags? Vad ska jag skriva?
Mvh En dålig bloggerska
Svar: Ja det ska du för att dina bloggläsare blir glada av allt du skriver för dom dillar dig så mycket! Annars sulle dom inte läsa din blogg! eller jo... dom kanske hatar dig... Men så är nog inte fallet här! De gillar dig superduper mycket och de tycker du ska skriva ett inlägg, det har jag hört från säkra källor! Du kan skriva om din dag, en superduperbra låt, en skitkonstig sjukdom, en ännu konstigare dröm, en klänning du vill ha, vad du ska döpa ditt barn till, eller dina barn om det blir fler än ett! Om du skulle färga håret vilken färg och varför? Vem är du? Beskriv en dörr! Ät en hel ko! Säg tre positiva saker om Frid och tre negativa om en ond person!
Eller så kopierar du bara våran konversation så kan dom skratta gott!
Tack för dessa råd kära bloggexpert! Jag fick mig ett gott skratt och du verkar vara en så oerhört genuint underbar människa! Jag tror inte att jag ska äta en hel ko, just ikväll. Men jag ska absolut ta till mig av de andra förslagen.
Glad över att vara till hjälp!

rötterSkriver brev, lyssnar på musik och förbereder lite inför morgondagen.

där jag nästan alltid satt med pensionärerna under båtsäsongenOnsdagsklädsel.

Dricker morgonkaffe och läser DN kultur (de har börjat annonsera om julbord!). Fredagspeppar med Håkan på högsta volym.

Ha en bra fredag kompisar!

det är något stilla mellan dig och våren, det är något kallt mellan mig och EnglandLars Winnerbäck på Cirkus i Stockholm igår. Turnéavslutning och allt. Det var en akustisk spelning och alla hade sittplatser så det var inte den typiska konsertstämningen, men ack så fint det var. Lasse, gitarr, piano, cello och trumpet. Jag upptäcker alltid saker i texter på konserter som jag inte tänker på när jag bara lyssnar, därför blir det alltid lite finare att höra låtarna live.

-

Smider kreativitetsplaner i kvällstimme.
Kanske, kanske att jag vågar.
Tisdagsdag idag, vilket innebär fullt upp från morgon till kväll.
Imorgon ska jag se Lars Winnerbäck. Det ska bli kul.
Nu ska jag se över morgondagens klädsel och sedan gå och sova.
Förhoppningsvis.

(ovärt inlägg)

en söndag i oktoberDet här skulle kunna bli en fikablogg snart! Så himla mycket koppbilder.

Har haft en kalasbra höstig söndag. Ungefär såhär såg den ut:

Vaknade vid tio och åt rostade mackor och läste tidning. Vid elva åkte jag och Frida ut till Johanna där vi såg filmen "Två steg från Håkan", åt kladdkaka och drack té, hade högläsning ur bok och lyssnade på musik. Åkte hem på eftermiddagen, tog en långpromenad för att bli av med överskottsenergi. Sedan dusch, mat och nu sitter jag här och ska skriva min litterär gestaltning text. Alltid ute i sista minuten när det gäller det där...

freitag

Imorse kom jag för tidigt till bussen, så då gick jag in på McDonalds och köpte en latte för 19 kr. Jag kan ju vara världens mest oekonomiska människa... Jag ska ju spara pengar! Men, den var god iallafall!

Idag är det fredag, fredag! Om någon timme eller så ska det firas med sushi. Peppat! Har inga planer för den här helgen förrän på söndag, så jag får se vad denna helgen har att bjuda på.


rösta

 

Gå in här och rösta på min kör så blir jag glad! Tacktack på förhand! :)

031011

 

Det är tredje oktober och idag cyklade jag till skolan med ballerinaskor med rosetter på. Trotsar hösten, som jag dock gillar, men som ändå drar ner mig lite grann. Förgyller kvällen med naturgodis och favoritmuggen.

I helgen var jag på Idol, gjorde världens roligaste körgig, drack kaffe och tittade på gamla foton hos farmor och hade en chillkväll med Isabelle.

RSS 2.0